Звезда на „Пайнер” се самоуби!

Милко Узунски сложи край на живота си

Музикант на „Пайнер” сложи край на живота си. Самоубиецът е Милко Узунски, част от „Виевска фолк група”.

Безжизненото тяло на 54-годишния барабанист било открито в петък в парк в Пловдив, в непосредствена близост до детска ясла. Случаен гражданин развеждал кучето си около 5 часа, когато видял на клоните на едно дърво над детския пясъчник да виси труп. Мъжът не разпознал самоубиеца, но веднага подал сигнал на тел. 112. Тялото е откарано в Съдебна медицина, часове преди родителите да започнат да водят децата си на ясла.

В джобовете на Милко Узунски са открити документи и пари, което автоматично отхвърлило версията за убийство с цел грабеж. Малко след това униформените съобщили за трагедията на съпругата на барабаниста – певицата Росица Пейчева от „Виевска фолк група”. Тя обяснила, че от известно време насам мъжът й,  с когото били в процедура по развод,  имал проблеми с алкохола и често говорел за самоубийство.

В четвъртък Милко дори й показал въже за простор и в прав текст й заявил, че ще се беси, но тя не му повярвала, пише plovdivmedia.com. Музикантът не е оставил предсмъртно писмо.

Милко Узунски и Росица Пейчева имат две деца – син на 15 години и 18-годишна дъщеря, която тази година ще бъде абитуриентка.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.