Зрители към Слави: Не разделяй Крисия и Симона!

Крисия Тодорова и Симона Иванова

 

Дни преди финала на конкурса за сценична партньорка на господин Андреев, напрежението сред „агитките” на Крисия Тодорова и Симона Иванова расте.  

Още в началото на конкурса зрителите определиха двете момичета като финалистки. През цялото време изпълненията на Крисия и Симона бяха наблюдавани „под лупа”от интернет потребителите, които не спират да ги сравняват по форумите.

Почитателите на Крисия Тодорова се кълнат, че талантливата млада госпожица от Разград е най-достойна за партньорка на г-н Андреев, а феновете на Симона Иванова са категорични, че красавицата от Свищов няма аналог на сцената.  Истината е, че и двете момичета притежават талант и харизма и на музикантите от „Ку-Ку Бенд” ще им бъде доста трудно да изберат една.

Разбирайки това зрителите се опитаха да дадат съвети на Слави и екипа му. „Слави, не разделяй  Крисия и Симона. И двете деца притежават уникален талант и заслужават да седнат до г-н Андреев”, апелира зрител на „Шоуто на Слави”. На същото мнение са и голяма част от коментиращите, според които най-правилното решение би било в състезанието да има двама победители, а защо не 4? „Шоуто ще бъде по-интересно, ако присъстват и четирите деца”, пише друг зрител, подканяйки Слави да организира така предаването си, че даде шанс и на 4-те финалистки Крисия, Симона, Ива и Гергана да се изявяват в шоуто.

категории: 

Коментари

Comment: 
"Два ангела небесни", "две сладкопойни чучулиги", "два гласа медни, загорски", "две капки роса", "четири хубави очи-музика лъчи"! Слави наш, Славчо, дори още Славейчо, не разбивай сърцата на милионите ти почитатели /още повече, че мнозина са като мен, с изкуствени клапи/, не разделяй тези две ангелогласни, божи творения! Заклеваме те! /не гневи Началника си "отгоре", че може иначе "болежка" да застигне и другият ти джонгъл /. Остави мъниците да пълнят душите ни с радост, а очите ни с влага от възторг! Как хубаво си го измислил! Сполай ти и бъди здарав! Чичо Лазар от Варна

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.