Грозно! Унижиха Златка Димитрова във Facebook!

Хейтъри нападнаха Златка Димитрова!

Минути след като Златка Димитрова се похвали пред приятелите си във Facebook, че не й пука от злобните коментари по нейн адрес, хейтъри заляха профила й в социалната мрежа с негативни коментари относно външния й вид, видя LifeStyleBG.com.

„Няма нищо женствено в теб, освен силикона”, пише интернет потребител под снимката, на която Златка Димитрова показва стегнатото си тяло. „Злати, харесвам те, но не и на тази снимка”,  „Тази фотосесия не ти е от най-сполучливите”, не пестят критиките си фенки на плеймейтката. Други същи са на мнение, че Златка Димитрова не впечатлява с външност и дори се чудят кой и защо я нарече „секссимвол”.

Наред с всички тези критики обаче Златка Димитрова получи подкрепата на най-верните си фенове, които защитиха любимката си, обявявайки, че всички, които не харесват риалити звездата са „болни”. „Красавица си ти, Злати. А на тези, които ти завиждат им прости, те са болни хора”, написа Facebook-приятелка на миската.

Самата Златка пък за пореден път призова антифеновете й да напуснат страницата й във Facebook. „Като не ме харесвате какво правите тук? Това е фен страница за моите приятели. Негативните неща... OUT”, написа Черната Златка.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.