Тайната на Ивайла Бакалова разкрита! Ето защо отблъсна Георги от „Къртицата”

Ивайла и Георги

„Като излезем от тук всичко ще бъде различно. Аз съм по-добра за приятел.” С тези думи Ивайла Бакалова се обърна към ухажора си в „Къртицата” Георги. Какво обаче се крие зад тази й реплика и защо миската отблъсна влюбеният мъж?

Оказва се, че причина за внезапното отдръпване на Бакалова от ММА боеца Георги Стоянов е тайно гадже, което я чака отвън. От няколко месеца Ивайла има връзка с италиански милионер, разкрива в. „Уикенд”. Според изданието, новият мъж в живота на бившата „Мис България” бил толкова ревнив, че ангажирал всичките си приятели в България да му докладват какви ги върши любимата му в базата на „Къртицата”.

За тази малка подробност обаче влюбеният Георги дори и не подозира. От сутрин до вечер ММА боецът „сваля звезди” на брюнетката, а в замяна получи тежкото признание, че е по-добре да бъдат само приятели.

Ако в действителност Ивайла Бакалова има мъж до себе си, защо й е да го крие, се запитаха голяма част от феновете на миската. Причината е много проста – това е едно от изискванията на бащата на детето й Румен Гайтански – Вълка. За да получава ежемесечната си издъръжа, бизнесменът обяснил на бившата си, че не желае връзките й да се афишират в публичното пространство, обобщава изданието.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.