Кърваво меле в Дупница: Заклаха гарда на братя Галеви

Убиха Николай Радев-Отвертката

Заклаха бившия охранител на братя Галеви Николай Радев-Отвертката.

Кървавото меле се разиграло в известното дупнишко заведение „Колата”. Около 21 часа снощи в заведението се заформил бой. 28-годишният бивш гард и доверено лице на братя Галеви е бил бит, а впоследствие наръган с нож в корема. Раненият незабавно е транспортиран в местната болница, където малко по-късно починал.

Задържан за убийството на Николай Радев-Отвертката е известният дупнишки стоматолог д-р Владимир Карастоянов и двамата му сина –д-р Николай Карастоянов, който е анестезиолог в общинската болница и Иван – собственик на кафене в центъра на града.

Тепърва предстои да се изяснява кой е нанесъл фаталния удар. По първоначална информация, боят е станал заради жена. Николай Радев имал стари прегрешения към роднина на семейство Карастоянови, пише в. „Струма".

категории: 

Коментари

Comment: 
ЗАРАДИ ВЛАДА ,КОЯТО Е БИЛА ЛУДО ВЛЮБЕНА В ОТВЕРКАТА СЕ СТИГНА ТОЯ ИНЦИДЕНТ .ТАЗИ ЗАТРИ ЧОВЕК ,И ВЪВЛЕЧЕ ЦЯЛАТА СИ РОДА В ИЗМИСЛЕН ОТ НЕЯ ЕКШЪН.МОМЧЕТО Е БИЛО САМО И СИ Е ПОРЪЧАЛО ВЕЧЕРЯ,А ТЯ ВИКА РОДНИНИ ДА ИДВАТ /?,,Както вчера struma.bg първи писа, екшънът се разигра в дупнишкото заведение „Колата” в Дупница. 28-годишният мъж бе жестоко наръган с нож в кърваво меле. По непотвърдена информация Владимира Карастоянова във фаталната нощ се е засякла /случайно или не/ в заведението с бившето си гадже Н. Радев. Разбирайки за това баща й, дядо й и чичо й веднага отишли на мястото и се нахвърлили на ексгарда. Кой точно е нанесъл смъртоносния удар, тепърва ще изясняват разследващите. Още не е открит и острият предмет, с който е извършено убийството..;;''

Comment: 
засякла случайно или не''-естествено че го е следила пак тази

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.