Посланието на Захари Бахаров – хит във Facebook!

Фейсбук послание на актьора Захари Бахаров стана истински хит в социалната мрежа. Вижте думите на актьора, върху които си струва да се замислите:

 “Най-голямата грешка на младите е, че си изневеряват, че се ч*кат с други от яд към половинката си. Че комплексите и недоволството се избиват в това да дадеш най-интимното си, онова, което е за един и да го направиш евтино и общо.

Бъдете верни на себе си, избора си и на най-близките ви, защото с времето стават все по-малко. Обичайте онези, които ви обичат и бъдете каменна крепост за тези, които просто искат да ви консумират като шибана вафла, която отваряш, изяждаш и изхвърляш в кофата за боклук като смачкана опаковка за 2 стотинки.

А човек не е само опаковка, диваци. Човек е същност. Човек е душа, чувства, емоции и мечти. Не се изхабявайте, защото гадното на най-яките неща в живота е, че отиват на кино за секунди. А това е твърде бързо да го спреш. Ако избирате да се обичате, бъдете могъщо смели, както и да се обичате истински, искрено и докрай. Рискувайте да вярвате в приказки, защото всеки един от нас е писател на собствената си история!“.

 

Захари Бахаров

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.