Юксел се върна при Ангела от „Шоуто на Слави” (СНИМКИ)

Юксел и Ангела - отново заедно

Юксел Кадриев лети на крилете на любовта с гардеробиерката от „Шоуто на Слави” Ангела Атанасова. Водещият на новините по bTV е възобновил връзката си с фаталната красавица.

27-годишната брюнетка, която подбира дрехите на Слави Трифонов и балет „Магаданс”, делеше живота си с Юксел Кадриев в продължение на три години.  Двамата многократно бяха засичани заедно. Впоследствие обаче на бял свят излязоха скандални фотоси на Ангела Атансова, която оказа се, в миналото си е била еротичен модел. В интернет пространството се появиха редица снимки, показващи я в една доста по-различна светлина. Скандалът си каза думата и Юксел Кадриев официално се разграничи от любимата си, отричайки да са били гаджета.

Допълнително масло в огъня тогава наля и бившата съпруга на новинаря Бонка Георгиева, която обяви Ангела Атанасова за аморална жена и категорично забрани срещите между детето й и половинката на Юксел. Майката на водещия също била против синът й да се вижда с гардеробиерката от „Шоуто на Слави”.

Към настоящия момент целият този шум около Юксел Кадриев и Ангела Атанасова е останал в миналото. Водещият дори е възобновил връзката си с красавицата. За да бъде по-близо до любимия си брюнетката наела апартамент в столичния квартал „Борово”, в който е и жилището на Юксел Кадриев, разкрива „Уикенд”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.