Скандал в bTV! Юксел Кадриев напуска заради Венелин Петков!?

Юксел Кадриев напуска bTV заради Венелин Петков

Вече цяла седмица в публичното пространство се шушука, че водещият на новините в bTV Юксел Кадриев се готви да напусне медията. Източници от екипа на телевизията разкриха и причините за това му решение.

Оказва се, че от месеци насам Юксел Кадриев е в сериозен конфликт с колегата си Венелин Петков, който към момента му е пряк началник, тъй като е зам.-продуцент на новините. „Венелин непрекъснато го командори и не спира да демонстрира превъзходството си”, споделят пред агенция „Пик” хора от екипа на bTV. По думите им, конфликтът между двамата не е от скоро, откакто обаче Венелин се издигнал в службата, нещата станали нетърпими. Бившата му половинка Генка Трайкова също допринасяла за напрежението. В качеството си на продуцентка на новините, Трайкова спускала заповедите си към Юксел посредством Венелин Петков. А това вбесявало екранния партньор на Ани Салич.

Венелин Петков не изпускал удобен случай да се подиграе на колегата си и да му напомни, че няма журналистическо образование. Дори го наричал „говореща кукла”, визирайки факта, че топ новинарят е завършил „Публична реч” в НАТФИЗ. Венелин трудно понасял и факта, че Юксел се радвал на по-голяма зрителска любов. Именно от там тръгнали и конфликтите. Проучване на bTV сочи, че Кадриев се радва на по-голямо доверие от страна на зрителите.

До момента няма официално потвърждение на информацията, че Юксел Кадриев напуска bTV. Преди няколко дни обаче водещият бе засечен в компанията на шефката на новините в „Нова телевизия”, а фенове заподозряха, че Юксел води преговори с конкуренцията.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.