Звездата на “X Factor”: 63-годишна баба разсмя цяла България (ВИДЕО)

Две години след като „изгря” в “X Factor 1” Валентина Тошева се завърна с гръм и трясък на сцената на музикалния формат. 63-годишната баба от Свищов потресе и журито, и публиката с изпълнението си на „социалната песен” на Азис „Сен Тропе”.

Валентина Тошева излезе доста уверено на сцената с надеждата, че този път ще успее да покори сърцата на журито. Секунди след като представи „Сен Тропе” обаче бабата бе полята със „студен душ” от журито. „Трябва да обещаете, че никога, ама никога повече няма да се явявате на тази сцена”, заяви Саня Армутлиева. Велизар Соколов също опита да каже, че изпитва респект към възрастта й, но тя просто не е за „X Factor”. „Значи да продължавам, нали?”, обърна се към него Валентина Тошева, която пожела да работи в музикалния формат. „Зелена светлина” на бабата даде единствено Мария Илиева.

Изпълнението на Валентина Тошева е сред най-споделяните клипчета в социалните мрежи. И докато едни са категорични, че подобни „певци” не трябва да бъдат допускани до кастингите на "X Factor", то други поздравяват 63-годишната пенсионерка за смелостта да се яви на голямата сцена.

Вижте и „Сен Тропе”, в изпълнение на Валентина Тошева:

Коментари

Comment: 
tolkova e smehno :D :D :D kak moje

Comment: 
egati tolkova smeshno pee :D :D

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.