Къде се скри Волен Сидеров? (СНИМКИ)

Волен Сидеров и Деница Гаджева събират тен в Куба

Къде се скри Волен Сидеров и защо пропусна дебатите по приемането на Бюджет 2014? Оказа се, че докато коалиционните му партньори обсъждат приходите и разходите за следващата година, Сидеров събира тен в Куба.

Вестник „Дневник” публикува снимки от плажа на петзвездния хотел „Варадеро”, където Волен Сидеров се е наслаждавал на слънчевите лъчи в компанията на колежките си Деница Гаджева.

Пред  ежедневника фаталната Деница, заради която се разпадна бракът на Волен Сидеров, потвърди за пътуването в Куба, но категорично отрече да е била на почивка. По думите й атакистите отлетели за Куба за официална визита, чиято цел била двустранен контакт между българската и кубинската държава. А фактът, че визитата съвпада с рождения й ден, който бе на 6 декември, била чиста случайност.

„Ние бяхме единствената българска делегация, приета в парламента на Куба”, обясни Гаджева, допълвайки, че е проведен изключително ползотворен разговор с народния представител, отговарящ за отношенията с другите държави Йоланда Ферер. И тъй като тази среща не била организирана чрез Парламента, депутатите от „Атака” сами поели разходите по пътуването.

Дебатите по обсъждането на Бюджет 2014 бяха пропуснати и от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който пък  беше в Израел за среща с министър-председателя Бенямин Нетаняху.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.