Войната загрубя! Божинов обиди жестоко Ники Михайлов!

Валери Божинов обиди Ники Михайлов

Войната между Валери Божинов и Ники Михайлов загрубява с всеки изминал ден. Футболистът, който е на косъм от уволнение в „Спортинг”, нападна по изключително грозен начин соченият за любовник на Николета Лозанова Ники Михайлов. В стремежа си да унижи вратаря на „Верона” Божинов пусна скандална клюка за достойнството на Ники.

„Този не става за нищо, много му е малък”, заявил пред приятели Божинов, уточнявайки, че много от момичетата, минали през леглото на Михайлов му се подиграват заради размера. „Нали ги слушам как го коментират после мацките”, заявил Валери, цитиран от Hotarena.net. Нещо повече – Божинов дори си позволил да замеси и имената на няколко жени, които му дали въпросната информация, пише „Всеки ден”.

От няколко седмици Валери Божинов не може да си намери място след като името на Ни Ло бе забъркано в афера с Ники Михайлов. Божинов допълнително се изнервил и от последното изказване на вратаря, който обяви, че поддържа паралелна връзка и с Алисия, и с Николета. Освен всичко това, Михайлов жъне успех след успех и в спортната си кариера – нещо, с което на този етап Божинов няма как да се похвали.

категории: 

Коментари

Comment: 
Нормално, от подобен "мъж" какво друго да се очаква

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.