Андреа: Ако бях излязла на война с Николета, щях да спечеля!

Войната между Николета и Андреа

„Не водя войни с неравностойни противници! Ако бях поела такава със сигурност щях да я спечеля”. Така фолк певицата Андреа коментира скандала с Николета Лозанова, който в последните няколко седмици се разрази с пълна сила.

Пред списание „Блясък” Андреа обяви, че не се сърди на Николета Лозанова за последните нападки. Нещо повече – изпълнителката бе категорична, че чудесно разбира действията и постъпките на футболната съпруга. „Преди години името й изгря по същия начин и за да се задържи в светлините на прожекторите трябва пак да използва известно лице”, каза още Андреа. Певицата за пореден път обяви, че преди години двете са били много близки и не скри факта, че тогава е давала дрехи на Николета, дори и такива, които й били подарени от Кубрат Пулев. „Чувствах я близка. Сбъркала съм”, каза още Андреа.

Николета Лозанова също изрази своята гледна точка. „Не знам защо не си говорим с Андреа. Просто спряхме да излизаме заедно”, обяви водещата на „Поверително от NL”, определяйки войната с бившата си приятелка като „много шум за нищо”. Пред „Блясък” Николета Лозанова коментира още, че никога не си е позволявала да използва обидни квалификации по адрес на певицата. „Не смятам и да го правя”, каза Николета и застана зад думите си, че не би пуснала аванта на никого, включително и на Андреа.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.