Внучката на Лили Иванова ще конкурира Крисия Тодорова

Внучката на Лили срещу Крисия

Внучката на Лили Иванова Йоана ще конкурира сценичната партньорка на г-н Андреев Крисия Тодорова.

Малката Йоана, която е внучка на сестрата на Лили Магда, ще бъде сензацията на Нова телевизия и предаването „Големите надежди”, разкрива агенция „Пик”. Шоуто стартира след броени дни, а Йоана е сред одобрените кандидатки, които ще мерят сили в конкурса.

Йоана и майка й упорито криели за роднинската си връзка с Лили Иванова. Детето обаче се представило с песен на естрадната прима, а след това неволно споделило пред някои от децата, че всъщност Лили Иванова му е баба. За броени часове новината се разпространила сред останалите участници и стигнала до продуцентите на „Големите надежди”. Маги Халваджиян пък веднага наредил на екипа си да не разпитват хлапето. „Страх го е, че семейството ще се изплаши от медийния интерес и Йоана ще прекрати изявите си в шоуто”, коментират хора от екипа на шоуто, допълвайки, че внучката на Лили Иванова има всички данни за да бъде сериозна конкуренция на Крисия Тодорова и рубриката й в „Шоуто на Слави”.

Както е известно, именно Йоана е детето, което ще наследи богатството на Лили Иванова. Неотдавна изпълнителката на „Детелини” написа завещанието си, в което определя като свои наследници децата на сестра си и нейните внуци. (Вижте ТУК>)

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.