Влиза ли Киану Рийвс в „Къртицата 2”?

Влиза ли Киану Рийвс в новия сезон на „Къртицата”? Това е въпросът, който втори ден си задават феновете на риалити формата. Повод за тези съмнения станаха снимки на холивудския актьор с продуцентите на шоуто Иван и Андрей.

Снимките бяха разпространени от „Всеки ден”. Според изданието фотосите са папарашки, направен във фоайето на хотел в Букурещ. Мнозина интернет потребители обаче се усъмниха в истинността на кадрите, определяйки ги като поредната доза сензация, която цели да вдигне рейтинга на шоуто. „Какъв Киану Рийвс? Човекът от снимките въобще не прилича на него”, „Поредната постановка на Иван и Андрей с двойник на Киану Рийвс”, „Преговарят във фоайето на румънски хотел – звучи несериозно”, пишат интернет потребители,.

И докато едни гледат с недоверие на снимките, други са убедени, че и в новия сезон на „Къртицата” Иван и Андрей ще успеят да привлекат звезда от световна величина. Според клюките, освен с Киану Рийвс, продуцентите на риалити формата преговарят и с Брус Уилис, Роби Уилямс и Вини Джоунс.

Дали в крайна сметка ще има известна личност в „Къртицата 2” ще разберем на 24 февруари, когато ще бъде даден старт на риалити формата. Към момента от шоуто са разкрили единствено имената на трима от участниците – Ивайла Бакалова, Илиян Киряков и Евгени Иванов-Пушката.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.