VIP Brother

Станка Златева в афера с колежка?

Станка Златева в афера с колежка?

Огромен скандал с участието на Станка Златева и Мира Радева се разразил в къщата на VIP Brother 2013. Пред погледите на всички съквартиранти социоложката обявила,  че знае истината за Станка.

Ваня Червенкова показа резултатите от детектора на лъжата

Ваня Червенкова показа резултатите от детектора на лъжата. Минути след като Ники Кънчев обяви, че 45% от SMS-ите в подкрепа на Ваня са получени от 4 СИМ карти, бизнесдамата заяви, че ще се подложи на тест с полиграф, който да разсее всички съмнения.

Звездите от VIP Brother бесни на Нико Тупарев – остави ги без пари!

Звездите от ВИП Брадър без хонорари

Седмици след края на VIP Brother 2013 звездите, които обитаваха къщата в продължение на два месеца, все още не са получили и стотинка от хонорарите си. Най-прецакана от всички в къщата е победителката на формата Станка Златева, която се подписала под сензационната сума от 200 000 лева.

След VIP Brother: Лияна и Мариан консумирали връзката си?!

Лияна и Мариан Кюпранов

Часове след като излязоха от къщата на VIP Brother Лияна и Мариан Кюрпанов се отдадоха един на друг. Според клюките, двамата са прекарали нощта заедно в хотела, който бил нает от продуцентите.

Станка Златева спечели VIP Brother с измама? (Вижте войната във Facebook)

И тази година победителят във VIP Brother не бе пощаден. Минути след като олимпийската шампионка Станка Златева се окичи с титлата „Любимата звезда на България”, форумите и Facebook-страниците гъмжат от негативни коментари, според които победата на златното момиче е манипулирана, видя LifeStyleBG.com.

Страници