VIP Brother 2013 започна! Вижте кои са съквартирантите!

9 звезди влязоха във VIP Brother. Останалите участници и американската суперзвезда Парис Хилтън ще атакуват Къщата утре. Милионерската щерка ще се появи малко преди финала на утрешния лайф и ще остане в  шоуто само два дни. Клюката гласи, че Парис няма да спи в Къщата, а ще бъде настанена в президентския апартамент на „Хилтън”.

Първите съквартиранти, които влязоха в шоуто бяха социоложката Мира Радева и мъжът й Ивайло Станчев. Мишо Шамара също е сред участниците в риалити формата. Как двамата с Мира ще съжителстват в следващите няколко месеца, предстои да разберем. Сред участниците са и скандалният депутат Павел Чернев, синът на Цар Киро Ангел Рашков и фолк певицата Лияна.

Къщата на VIP Brother приюти още един от най-известните ни модели зад граница Мариян Кюрпанов, както и петкратната шампионка по борба Станка Златева.

30-годишният Пламен Медаров пък е човекът с първата тайна мисия в Къщата. Пламен ще трябва да заблуди всички съквартиранти, че е мултимилионер със собствен бизнес в Нова Зеландия и Австралия. Основната му задача в шоуто обаче е да плете интриги.

Кои ще бъдат останалите звезди във VIP Brother 2013 и как Ники Кънчев ще посрещне Парис Хилтън, ще разберем утре.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.