Разкриха сценария на VIP Brother! Вижте победителя!

Два дни след старта на VIP Brother 2013, лъснаха схемите на продуцентите. Още от сега е ясно името на участника, които ще грабне голямата награда, гласи последната клюка.

Оказва се, че продуцентите са заложили на твърде елементарен сценарий, според който за победител в шоуто е спрягана най-успешната ни състезателка по борба Станка Златева, разкрива "Всеки ден". Още с влизането си в Къщата на VIP Brother, Златното момиче успя да спечели симпатиите и на зрителите, и на участниците.  Станка Златева ще бъде и единственият съквартирант около когото няма да има скандали и изкуствено създадени интриги – нещо, което няма да бъде спестено на останалите участници.

Още в началото продуцентите се опитаха да изправят един срещу друг Мишо Шамара и Мира Радева, надявайки се че двамата ще се хванат за гушите. Засега обаче подобни признаци няма. Лияна и Мариян също предварително бяха сватосани, но певицата не прояви интерес към личността на модела. Скандал може да се зароди единствено между Ангел Рашков и Павел Чернев, но едва ли ще бъде по плана на Големия брат.

Ако сценарият не бъде променен в движение, VIP Brother 2013 е обречен на провал.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.