Вижте хонорарите във VIP Brother 2013!

1 500 000 лева! Това е общата сума на хонорарите, които ще бъдат разпределени между звездите във VIP Brother 2013. След Парис Хилтън, която ще грабне 200 000 долара за по-малко от три дни, най-скъпоплатената участничка е Ирина Флорин.

Изпълнителката на „Цвят лилав” се е спазарила за 130 000 лева. Златното момиче на българския спорт Станка Златева пък ще стане по-богата със 100 000 лева, разкрива „Всеки ден”. Станка е и участничката, която до последно се е колебала, дали да влезе в Къщата. „Отне ни много време да я убедим да влезе”, разкриха продуцентите на шоуто. Хонорарът на скандалния рапър Мишо Шамара е 85 000 лева, а боксьорът Тервел Пулев се е спазарил за приличната сума от 80 бона. Продуцентите са опитали да привлекат и Кобрата, предлагайки му сензационните 250 000 лева, но Кубрат категорично отказал. Не се изключва възможността шампионът да влезе във VIP Brother. Ако това обаче се случи ще бъде само за няколко часа, разкриват запознати.

Във вчерашния лайф прага на Къщата прекрачиха 9 съквартиранти, а малко след 21.45 часа тази вечер във VIP Brother ще влезе и звездата на сезона Парис Хилтън. Богатата наследница ще пристигне в България с 10-години по-младото си гадже. Дали Ривър Випери ще бъде сред звездите в шоуто, предстои да разберем.

категории: 

Коментари

Comment: 
... и нямат кинти да си направят сайт, а само страница във фейса са направили.

Comment: 
Парис ще им вдигне рейтинга

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.