Звездите от VIP Brother бесни на Нико Тупарев – остави ги без пари!

Звездите от ВИП Брадър без хонорари

Седмици след края на VIP Brother 2013 звездите, които обитаваха къщата в продължение на два месеца, все още не са получили и стотинка от хонорарите си. Най-прецакана от всички в къщата е победителката на формата Станка Златева, която се подписала под сензационната сума от 200 000 лева.

Друг е въпросът, че до момента не е получила нищо, освен почетния плакет „Любимата звезда на България”, пише „Всеки ден”. През последните дни към продуцентите ежедневно се отправят запитвания за парите от почти всички съквартиранти. Обяснението на Нико Тупарев и компания било, че изплащането се бави заради бюрократични спънки. „Преди да изплатим парите по банков път, документите трябва да се разпишат от още 5-6 души. Ще почакате”, обяснил Тупарев, цитиран от Senzacia.net.

Липсата на хонорарите обаче не е единственият проблем на участниците. Клюката гласи, че ВИП-овете били принудени да се откажат от спечелените суми в „Сделка или не”. Дали това е така или не, до момента никой не е коментирал официално.

Само преди няколко дни LifeStyleBG.com алармира и за проблем с голямата награда в Big Brother All Stars. Вероятността победителят да бъде изненадан само с плакет е огромна, тъй като все още няма спонсор, който да осигури награда. (Всичко за драмата, вижте ТУК>)

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.