Виктория Джумпарова кръшкала на Емил с футболист

Виктория мамила двама

Виктория Джумпарова, моделката, която „разтърси” новия сезон на „Къртицата” със скандални тайни от миналото, далеч не е жертвата, за която се представя в риалити формата.

Оказва се, че Виктория Джумпарова, която едва не докара инфаркт на бившия си любовник Емил Русев, му е кръшкала с футболист. Става въпрос за бившия играч на „Левски” Владимир Пицов. Историята на Джумапрова и Пицов започнала през същата 2003 година, в която красавицата срещала Емил Русев.

В продължение на 7 години Виктория Джумпарова „въртяла на шиш” и Русев, и Пицов, разкрива „Уикенд”. Футболистът до последно не разбрал, че любимата му има паралелна връзка. Виктория прекратила отношенията си с голаджята, едва когато на хоризонта се появил синът на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов – Александър. Моделката така го омаяла, че заради нея Александър изоставил актрисата Виолета Марковска. Стойчо Младенов обаче се намесил и до сватба между сина му и Виктория така и не се стигнало.

Малко след това Джумпарова успяла да оплете в мрежите си и футболиста Димитър Рангелов. Той  обаче подписал договор с израелски клуб,Виктория отказала да го последва и така бил сложен край на връзката им.

Понастоящем Виктория Джумпарова сее интриги в базата на „Къртицата”. Още с влизането си брюнетката обяви, че има готовност да разкрие още скандални тайни от миналото, ако Христина и Емил Русеви я предизвикат.  Какво ще се случи, предстои да разберем…

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.