Виктор Николаев в неплатен отпуск след скандал в „Нова телевизия”

Виктор Николаев в неплатен отпуск след скандал в „Нова телевизия”

Скандал за пари прати Виктор Николаев в неплатен отпуск.  Миналата седмица топ водещият на „Нова телевизия” имал сериозен спор с шефовете в медията,които отказали да увеличат трудовото му възнаграждение, което станало и причина за внезапното му отсъствие от екран.

Още с подписването на договора с „Нова телевизия” Виктор Николаев получил уверението на шефовете, че при добър рейтинг месечната му заплата ще скочи с 2000 лева още от началото на ноември. Месец след  това обаче шефовете „забравили” за уговорката, което станало и причина за скандала, твърди агенция „Пик”. Вместо обещаните 7 бона, Виктор Николаев и Ани Цолова трябвало да се задоволят с по 5000 лева на месец.

„Ани никога няма да направи подобни проблеми, но Виктор е железен стане ли въпрос за пари”, коментират техни колеги. След като станало ясно, че заплатата му няма да бъде увеличена, Виктор Николаев излязъл в тридневен неплатен отпуск и принудил колежката си сама да води сутрешния блок.

В понеделник Виктор Николаев ще се върне на работа, но конфликтите му с  шефовете тепърва ще се изострят, прогнозират хора от екипа на сутрешния блок, които само за няколко месеца съвместна работа с Виктор се убедили, че водещият отстоява позициите си и няма да се примири, докато не получи обещаното му възнаграждение. Още повече, че сутрешният блок на „Нова телевизия” би по всички показатели конкурентите от bTV.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.