Вижте семейството на Крисия Тодорова (СНИМКИ)

„У дома е женско царство. Заобиколен съм от четири жени. Нищо не им отказвам, а стане ли въпрос за децата, не жаля средства”. Така с няколко думи описа семейството си бащата на Крисия Тодорова Марин.

В интервю за „Всеки ден” бизнесменът от Разград разкри, че освен талантливата Крисия, която стана известна покрай участието си в „Шоуто на Слави”, се радва и на още две дъщери. Най-голямата е на 13 години и се казва Тифани. Каката на  Крисия Тодорова е била солистка в балетна школа по модерни танци. Най-глезената дама в семейството пък е 5-годишната Марина, която се увлича по рисуването и художествената гимнастика.

Майката на Крисия Ангелина пък е бивша балерина от Варненската опера. „У дома изкуството винаги е било на почит”, споделя Марин  и допълва, че Крисия Тодорова е единствената в семейството, която има певчески заложби. Родителите забелязали таланта и още на 4 години я записали на уроци по пеене.

Покрай участието й в „Шоуто на Слави” Крисия Тодорова получила две покани от студия за записи в Ню Йорк. „Нека приключи участието си при Слави, пък после ще вземем решение за Америка”, споделя бащата и не крие, че като всеки родител и той се притеснява от факта, че успехът на Крисия е дошъл прекалено бързо, все пак тя е само на 9 години.

Бизнесменът не скри, че е близък приятел с Лили Иванова и изрази надежда, че естрадната прима следи изявите на Крисия Тодорова при Слави Трифонов. „Лили е моя добра приятелка и ще се гордее с Крисия”, допълва Марин Тодоров.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.