Вижте семейството на живата Барби Валерия Лукянова (СНИМКИ)

Живата кукла Валерия Лукянова с тънка талия по наследство

 

„Не съм си махала ребра. Наследила съм талията на майка си”. Тези думи в последните две години украинският модел Валерия Лукянова произнася доста често. Почти няма ден в който живата Барби, както е известна, да не опровергава слуховете за безбройните си пластични операции.

„Не вярвайте на всичко, което виждате. Повечето ми снимки в интернет са обработени с фотошоп”, призна в едно от последните си интервюта Валерия Лукянова и за пореден път подчерта, че единствената пластична операция, която си е правила е била на бюста. Останалото е ефект от грима.

„Истината е, че съм наследила гените на мама, но това не означава, че не полагам грижи за тялото си”, каза още Валерия Лукянова и допълни, че за да се доближи максимално до образа на куклата Барби се подлагала на зверски диети и изтощителни тренировки. „Ям течна храна в минимални количества”, призна украинката.

И за да докаже твърденията си, че е наследила тънката талия на родителката си, Валерия Лукянова показа няколко снимки с майка си Ирина.

Ние пък ще ви разкрием и как изглеждат останалите членове от семейството на живата кукла.

Валерия Лукянова със сестра си:

Валерия с баща си:

С баба и дядо:

А това е 10-години по-възрастният й съпруг Дмитрий, за когото Валерия избягва да говори, защото по думите й, той не медийна звезда и не обича да се шуми около името му. „Познавам го още от ученическите си години. Бащите ни бяха приятели и впоследствие се оженихме. Той ме харесва и без грим”, споделя Лукянова.

 

Още снимки на Валерия Лукянова, вижте ТУК>>>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.