Венета удари публичен шамар на Златка Димитрова! Какво се случи в „Горещо”?

Какво се случи в „Горещо” и защо Венета Райкова нападна по този груб начин победителката в Big Brother All Stars 2013 Златка Димитрова? Тези въпроси си задават феновете, видели скандалното изказване на Венета във Facebook.

Часове след като водещата от Попово засне предаването си с Черната Златка, тя "шамароса" на събеседничката си и я унизи пред почитателите си в социалната мрежа.  Скандалът се заформи след изказване на приятелка на Венета, която обяви, че харесва Златка Димитрова и се радва, че каузата, за която се бори в къщата, се е увенчала с успех.

„Тогава победата нейна ли беше или на Боби? Не се оставяй да те манипулират”, скочи светкавично Венета Райкова. Подобно на мнозина интернет потребители и водещата на „Горещо” се поинтересува защо, ако Златка толкова е искала да помогне на пострадалото момче,не е продала собствения си джип от 100 000 лева. По думите на Венета, ако благотворителността й наистина е била добронамерена и е нямала за цел реклама на гърба на чуждата болка, Златка е щяла да помогне без да знае цяла България. „Не е ли по-добре да продаде джипа си и да дари собствените си пари на Боби,а не да чака SMS-и от бедните хора?”, попита Венета Райкова.

Водещата засега и темата с Миро. Венета категорично осъди поведението на Златка Димитрова и дори попита как би се почувствала защитничката на плеймейтката, ако тя попадне в ситуация, в която любовницата на мъжа й тръби пред цяла България, че иска деца от него. „Миро е все още женен,а  синът му е на 10 години”, обясни още Венета.

Какво се е случило по време на снимките и защо Венета нападна победителката на Big Brother, ще разберем в събота, когато ще бъдат излъчени записите със Златка Димитрова.

 

категории: 
image2: 

Коментари

Comment: 
как не те е срам бе венета, кажи истината защо я нападана

Comment: 
Венетка голяма моралистка била! Майка Тереза направо! Жалко и грозно е да поканиш някой на интервю, когото изглежда не харесваш, за да го оплюеш публично. Златка не блести с особен интелект и видимо и е трудно да се защитава, ама от страна на Венета беше много непрофесионално да задава такива тъпи въпроси. Някой отчаяно почуква с токчета по дъното в името на сейра.

Comment: 
Xaresvam Zlatka...no i ima logika v tova koeto kazva Veneta...i sam po skoro sklonna da mislia 4e Veneta e prava...

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.