Венета Райкова разпространи папрашки снимки със Сотир Цацаров!

Венета Райкова разпространи папарашки снимки на главния прокурор Сотир Цацаров. На страницата си във Facebook водещата публикува фотос на Цацаров и компания. Снимката е правена в известно заведение в „Лозенец”. „На масата срещу мен вечеря Сотир Цацаров в компанията на този мъж и две жени”, написа блондинката, уточнявайки, че главният прокурор е бил без охрана.

Снимките водещата направила без да я забележат. Това е и причината за лошото качество на кадрите, пише „Блиц”. Във Facebook Венета Райкова често споделя за подобни „срещи”. Наскоро водещата уведоми всички за начина, по който изглеждала Алисия дни след раздялата й с Ники Михайлов. Тя не я снимала просто защото певицата водела детето си. „Аз съм против да се снимат децата на известните”, оправда се тогава Райкова.

Малко по-рано Венета издаде и „тайната” на „Къртицата”. Дни преди финала на шоуто горещата водеща обяви, че е научила от кухнята на предаването, че главната роля била поверена на Жени Калканджиева. Е, в крайна сметка „Къртицата” се оказа Кирил Ефремов. Важното обаче е, че Венета Райкова не пропусна да съобщи новината.

Вижте и папарашката снимка на Сотир Цацаров:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.