Венета Райкова хвана Юлияна Плевнелиева с млад красавец

Венета хвана Юлияна с млад красавец

Венета Райкова хвана жената на президента Юлияна Плевенелиева с млад красавец и веднага алармира в социалната мрежа, видя LifeStyleBG.com.

„От два часа на съседната маса жената на президента вечеря с млад сладур”, написа във Facebook устатата водеща, която не можа да скрие недоумението си, защо майка на три деца не си стои вкъщи да пише домашни, а обикаля софийските заведения и то в компанията на друг мъж. „Какъв е този президент, щом собствената му жена не го уважава”, допълни Венета Райкова и се зарече, че повече няма да коментира отношенията в семейството на Росен Плевнелиев.

Няколко минути след това обаче водещата на „Горещо” припомни и други свои „папарашки попадения”. Преди 5 години  по същия начин Венета хванала и бившата на Бойко Борисов Цветелина Бориславова, а само преди няколко месеца под зоркия й поглед попаднаха Ники Михайлов и Алисия, които по онова време бяха „официално разделени”.

категории: 

Коментари

Comment: 
Колко стабилно семейство сте,вие си знаете...Тишо си е старо коце, пък ти глада да се лепнеш за него, че от "много" кандидати ,никой не се спря при теб.....

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.