Най-големият кошмар на Венета Райкова се сбъдна!

Тишо фалира. Венета Райкова сама издържа семейството си

Сбъдна се най-големият кошмар на Венета Райкова. Водещата на „Горещо” стана „мъжът” в семейството, след като Тишо остана без препитание. От няколко месеца брадърът е без работа, а Венета е принудена да издържа семейството си със заплатата от телевизията.

Още през лятото Тихомир продал дяловете си от индийския ресторант, който управляваше. Бизнесът не вървял от доста време и Тишо решил, че не му се работи залудо, затова и прехвърлил акциите на съдружника си срещу символична сума, която вложил в семейна ваканция в Гърция. Парите били похарчени само за няколко дни и оттогава до днес Тишо не вкарва и стотинка в семейната хазна.

Венета се срамува се, че цялото семейство е легнало на нейн гръб”, споделят пред „Уикенд” близки до русата водеща и допълват, че наред с притесненията за това как ще справи със запълването на семейния бюджет, Венета се притеснявала и от обществените коментари, които отново щели да заклеймят брака й с Тихомир като „грешка”. Това е и причината новината за фалита на Тишо да се пази в тайна.

Бизнес неуспехът на Тихомир далеч не е единственото, което изнервя Венета Райкова. В последния месец на водещата й се насъбра и много стрес в работата. Макар и да не признава Николета Лозанова и „Поверително от NL” за конкуренция, водещата от Попово се чуди как да вдигне рейтинга на предаването си, затова и привлече Моника Валериева. „За първи път от 10 години, имам репортер в „Горещо”, обяви Венета Райкова, приветствайки сочената за двойничка на Николета в своя екип.

категории: 

Коментари

Comment: 
Как не ви е срам бе? На фона на тая мизерия ние ще седнем да ревем за тая тиква ли? Що не кажете колко и дават за безсмислените бръщолевения? повечето хора в тая държава съществуват под границата на жизнения минимум, а ние ще се притесняваме за няколко хилядната заплата на поповската пръчка. Стига с тия цинизми.

Comment: 
Точн 5000 е заплатата на венета но май няма да има обувки от 1700 лв вече

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.