След скандалния вот на Ваня Червенкова Facebook пощуря

Скандал с вота за Ваня Червенкова във VIP Brother

Часове след като Ваня Червенкова получи 89,6% от вота на зрителите, феновете на VIP Brother пощуряха. Във Facebook се вихри истински скандал, а зрителите настояват вота на Ваня да бъде анулиран, видя LifeStyleBG.com.

„Направете нещо, ако не искате да изгубите зрителите си”, „Защо позволихте Ваня да остане в шоуто, след като сами признахте, че вотът е от 4 карти?”, пишат възмутени интернет потребители, които не могат да проумеят защо от екипа на шоуто признаха гласуването.

В действителност обаче няма нарушение на правилата. VIP Brother позволява на зрителите да гласуват с неограничен брой SMS-и, което стана и причина за мощната подкрепа към Ваня Червенкова. От своя страна бизнесдамата категорично отрече да е участвала в подобна схема и сама предложи да бъде подложена на детектор на лъжата. По всяка вероятност VIP Brother ще изпълни желанието й. Какво ще покаже полиграфът и дали Ваня ще успее да защити честта си, предстои да разберем.

Впечатление на феновете направи и друг факт. На въпрос от Ники Кънчев, дали нейната фирма спонсорира VIP Brother, Ваня Червенкова категорично отрече тази информация. От реакциите обаче пролича, че брюнетката знае за слуховете, които в продължение на седмици се разпространяват в интернет пространството.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.