Ваня наруши забраната на VIP Brother! Защо всички си мълчат?

 Ваня наруши забраната на VIP Brother

Бизнесдамата Ваня Червенкова наруши една от основните забрани във VIP Brother. Само преди няколко седмици съквартирантката се самопожертва заради Лияна и обеща да предаде всичките си очила на Големия брат, за да не лишава фолк певицата от грим.

В обедното издание на VIP Brother вчера обаче камерите показаха как Ваня се припича на един от шезлонгите с черни очила. „Кой позволи на Ваня да използва очилата си?”, „Ваня нямаше ли забрана да слага тъмни очила до края на престоя си в къщата?”, питат възмутени зрители. „За всяко провинение на Пламен, Големият брат орязваше седмичния бюджет с 10%, а сега защо си мълчи?”, пишат интернет потребители, които са убедени, че бизнесдамата се ползва със специални привилегии в шоуто.

Само преди няколко седмици пък стана ясно, че именно фирмата на Ваня Червенкова е един от основните спонсори на VIP Brother. Този факт породи множество коментари и зрителите съвсем основателно започнаха да се съмняват в прозрачността на зрителския вот. Всъщност подобни притеснения бяха изразени и във вчерашния лайф, когато част от коментиращите в студиото намекнаха, че може би вотът се манипулира. „Няма измама”, категоричен бе водещият Ники Кънчев, който дори предложи на гостите си в студиото да ги заведе зад кулисите на предаването и лично да им покаже как са гласували хората.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.