Ваня Червенкова показа резултатите от детектора на лъжата

Ваня Червенкова показа резултатите от детектора на лъжата. Минути след като Ники Кънчев обяви, че 45% от SMS-ите в подкрепа на Ваня са получени от 4 СИМ карти, бизнесдамата заяви, че ще се подложи на тест с полиграф, който да разсее всички съмнения.

Седмици след това тестът е направен, а резултатите са категорични – Ваня Червенкова не лъже! По време на изследването, което продължило повече от 5 часа, са зададени двата въпроса, които взривиха общественото пространство – спонсорка ли е Ваня на VIP Brother и знаела ли е, че бизнеспартньорът й Али Алиев е имал намерение да манипулира вота. И на двата въпроса, съквартирантката е отговорила отрицателно, а детекторът е отчел отговорите й като истина, разкрива „Уикенд”.

„Сама си платих детектора на лъжата, въпреки че поисках това от продуцентите”, заяви пред изданието Ваня Червенкова, допълвайки, че колкото и да е скъпо изследването, достойнството й е на първо място и тя е била длъжна да го защити. А що се отнася до крехкото й емоционално състояние, което демонстрира в национален ефир, Ваня Червенкова обяви, че е била безкрайно изнервена не само заради обстановката, но и заради факта, че останалите съквартиранти са виждали децата си в неделя. „Аз нямах възможност нито веднъж да видя дъщеря си”, каза още Ваня Червенкова.

категории: 

Коментари

Comment: 
Манипулирала е и детектора, щеше да бъде честно ако теста се излъчи в ефир

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.