Валери се разкая пред Алисия! Двамата се събират?

Алисия и Валери се събират

Валери Божинов се разкая пред Алисия. Футболистът признал на фолк певицата, че съжалява за раздялата им, а клюката гласи, че двамата са отново заедно.

Алисия не очакваше Валери да бъде толкова откровен”, споделят пред „България днес” близки до изпълнителката на „Официално чужда”, според които двойката окончателно е заровила томахавките на рождения ден на малкия Валери – 12 септември. За пръв път от три години насам Божинов и Алисия прекарали празника заедно със сина си, а Валерко бил безкрайно щастлив, че е в компанията на двамата си родители.

Завръщането на блудния Валери при Алисия копира едно към едно сценария на Благой Георгиев и Христина. Благо също като Божинов заряза бременната си приятелка, за да се впусне в гореща авантюра с Лияна. Малко по-късно футболистът осъзна грешката си и се върна при майката на детето си.

В същото време Алисия категорично отказа да коментира отношенията си с Валери. Божинов пък има пълна забрана от адвокатите си да обсъжда личния си живот, тъй като всяко едно изявление може да бъде използвано срещу него по време на бракоразводното дело с Николета Лозанова. Футболистът вече се е примирил, че ще апартаментът в „Манастирски ливади” и луксозното „Порше” ще останат за Николета. Той се е подготвил и за солидна месечна издръжка, която ще трябва да плаща на майката на детето си.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.