Валери прости на Николета?

Разделени ли са Николета Лозанова и Валери Божинов? Този въпрос мъчи феновете на звездната двойка вече повече от месец. До този момент нито един от двамата не е коментирал официално каквото и да било. Единственото, което заяви по този повод Божинов бе, че в държавата има много по-важни неща от това, дали е с Николета или не.

„Няма да коментирам бившите и настоящите си връзки”, обяви пред „Блясък” футболистът, а всички предположиха, че раздялата е факт. Днес обаче Валери изненада феновете си в социалната мрежа, публикувайки мили семейни фотоси с Николета и Никол. „Явно все пак й е простил”, пишат възторжено интернет потребители, които са убедени, че много скоро истината ще излезе наяве.

В последните седмици в публичното пространство се тиражираше клюката, че приказката между Валери и Николета е свършила и връщане назад няма. Божинов се заиграваше във Facebook с приятелката на Андреа Моника Валериева, а моделката допълнително наливаше масло в огъня с двусмислени статуси. Николета се опита да намекне, че всичко помежду им е наред, публикувайки романтична снимка в социалната мрежа, но действията й бяха разгадани като неуспешен опит да омилостиви съпруга си.

Днес пък самият Божинов хвърли размишленията в друга посока, показвайки снимки от първата професионална фотосесия на малката Никол. Дали това е знак, че отново е с Николета?

Tags: 
категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.