Валери не обича Николета! Следваща стъпка – развод?!

Приказката на Николета Лозанова и Валери Божинов окончателно приключи и разводът няма да е далеч. Или поне до този извод стигнаха зрителите, гледали интервюто на футболиста в „Поверително от NL”.

Пред Азис Валери Божинов се просълзи, докато си спомняше за романтичните моменти, които е преживял с Николета Лозанова, говори за грешки и прошки, но не и за сдобряване с плеймейтката. „Обичал съм Алисия, бил съм влюбен в нея, искал съм дете от нея. Запознах се с Николета, бях влюбен, обичах я”, заяви философски футболистът. А на въпрос дали все още обича законната си половинка, Божинов заяви, че не би желал да коментира това и отново повтори: „Обичах си я”.

Пред камерите на „Поверително от NLВалери обясни, че вина за раздялата имат и двамата. „И двамата сгрешихме”, бе единственият коментар на футболиста. А когато Азис го попита дали тази грешка е поправима, Божинов не даде конкретен отговор. Вместо това заложи на клишираните фрази, обясняващи, че е най-важното е човек да се учи от грешките си. Въпросът „Липсва ли ти?” също не получи конкретен отговор. „Това са хубави моменти, които човек трябва да пази”, каза бившият на Николета.

Уклончиво Валери Божинов отговори и на въпроса, дали би изживял отново три години и половина от живота си с Николета Лозанова. „Ако почувстваш нещата, ако почувстваш, че това е така и го искаш, че я има тръпката, че я има химията, защо да не го направиш…”, увърташе футболистът, а за феновете не остана и грам съмнение, че любовта му си е отишла.

категории: 

Коментари

Comment: 
То беше ясно от самото начало, че този брак няма да просъществува. А Николета много изпростя накрая на предаването с това ако искате да плача няма да се случи, циркаджии

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.