Валери моли Николета за прошка навръх рождения й ден!

Николета и Валери се събират навръх рождения ден на водещата

Николета Лозанова и Валери Божинов се събират навръх рождения ден на плеймейтката. Тази вечер брюнетката организира шумно парти в заведението на Петко Димитров, а сред специалните гости ще бъде Валери, който е подготвил щедър подарък за майката на детето си.

Валери Божинов се „въоръжил” със суперскъпо бижу, което планувал да й подари, падайки й на колене пред цялото заведение, съобщава „България днес”. Според изданието, футболистът имал намерение да поиска прошка от Николета и да продължи живота си заедно с нея.

Феновете на Николета и Валери обаче заподозряха, че двойката вече е изгладила недоразуменията помежду си. Повод за клюката, че двамата са се събрали, стана съобщение в социалната мрежа. На страницата си във Facebook Николета Лозанова публикува късметче, според което Дядо Коледа ще я зарадва с бебе. „Сигурно вече са се събрали”, коментират интернет потребители, които са убедени, че много скоро брюнетката и футболистът наистина ще се радват на още един наследник. Самата Николета не е коментирала нито слуховете за сдобряването с Валери, нито мълвата за бебето. Навръх рождения си ден обаче водещата направи равносметка на изминалата година:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.