Валери потвърди: Развеждам се с Николета!

Валери и Николета се развеждат

Край на спекулациите! След месец мълчание и догадки, Валери Божинов разкри истината за отношенията си с Николета Лозанова. „Развеждам се!”, обяви футболистът, които не скри безкрайното си разочарование от изневярата на Ни Ло.

Валери Божинов вече се е консултирал с адвокат и смята да внесе бракоразводното дело през септември, пише „Уикенд”. До трудното си решение, Валери стигнал след като получил категорични доказателства, че Николета Лозанова му е изневерила с Ники Михайлов, твърди изданието.

В профила си в социалната мрежа Божинов коментира, че е под нивото му да дава обяснения. „Това е патент на други хора, чиято професионална реализация се измерва с броя на статусите във Facebook”, написа Божинов. Футболистът все пак потвърди за раздялата с Николета Лозанова. „Аз взех това решение и мисля, че имам сериозно основание”, написа голаджията.

Изненадващо до този момент Николета Лозанова все още не е коментирала каквото и да било. Единственият й статус е от преди месец, когато обеща ексклузивно интервю. До този момент обаче такова няма. „Сигурно наистина вината е в нея”, предполагат интернет потребители, които са шокирани от последното изказване на Божинов. „Валери и Николета успяха да ме изненадат. Давах им поне пет години”, коментира друга почитателка на звездната двойка.

В момента всички са в очакване на гледната точка на Николета Лозанова.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.