Ново 20! Валери хванал Николета на калъп, но не с Ники Михайлов!

Валери хванал Николета на калъп, но не с Ники Михайлов!

Нова клюка разтърси хайлайф средите. От няколко дни Николета Лозанова и Валери Божинов са най-обсъжданата двойка, а слуховете около причината за развода им се разпространяват със скоростта на светлината, убеди се LifeStyleBG.com.

Според най-новата информация, разпространена в медиите, Валери Божинов хванал Николета на калъп с друг мъж. Това се случило няколко дни след като двамата се завърнаха от романтичната си ваканция на скъп остров. Часове след като стъпила на родна земя Ни Ло се втурнала при любовника си. „Приятели” обаче подшушнали на Божинов какви ги върши жена му и футболистът хванал Николета в леглото с другия, твърди Skandalno.net.

Валери Божинов не могъл да повярва на очите си. Той и друг път бил „информиран” за похожденията на жената си, но този път чашата преляла. Божинов побеснял и изгонил половинката си от семейното жилище. Николета пък оправда отсъствието си с професионални ангажименти, надявайки се, че след като се върне Валери ще й прости. Вместо прошка обаче Валери има намерение да я „зарадва” с развод.

Вестник „Уикенд” също твърди, че причината за краха в отношенията между Валери Божинов и Николета Лозанова е изневяра. Според изданието обаче Николета е изневерила с Ники Михайлов.

До момента нито Валери, нито Николета са  потвърдили официално слуховете за развода. Все по-усилено обаче се говори, че след развода с Николета, Валери има намерение да се върне при Алисия. (Виж ТУК)

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.