Божинов заби бившата на Ангел Караньотов!

Валери Божинов продължава да реализира попадения извън футболния терен. Последното завоевание на голаджията е ексснахата на Аня Пенчева – Вили. Бившата на Ангел Караньотов и Валери са засичани няколко пъти заедно, а според клюката, отношенията им са много повече от приятелски.

Само преди няколко дни Валери Божинов докарал лично пред столичен клуб претендентката за короната на „Мис България” Вили, където красавицата имала среща със свои приятелки, разкрива „Телеграф”. „Валери и Вили имат закачка от около месец”, споделят пред изданието близки до футболиста, според които двамата не са просто приятели. Засега Божинов избягва да се появява на обществени места с Вили, въпреки че доста често е засичан в Студентски град, където чака след работа блондинката, която работи като хостеса в клуб.

Откакто се раздели с Николета Лозанова името на Валери Божинов е свързвано с не една и две красавици. Доста упорито се твърдеше, че голаджията има афера със сочената за двойника на Ни Ло Моника Валериева, след това пък му беше приписан и връзка с носителката на титлата „Мис Автомобилизъм” Вероника Стефанова. Последната категорично отрече слуха и дори обяви, че не познава Валери.

Дали бившата на Ангел Караньотов ще успее да измести Николета Лозанова, предстои да разберем.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.