Валери Божинов заби нова миска (СНИМКИ)

Валери Божинов намери достойна заместничка на Николета Лозанова. Най-горещата клюка свързва футболиста с носителката на титлата „Мис Автомобилизъм” Вероника Стефанова.

Валери Божинов и племенницата на Румен Николов – Пашата, която е луда на тема автомобили, се запознали в столичен клуб. Голаджията бил впечатлен не само от визията на Вероника Стефанова, но и високата й обща култура. Блондинката успяла да му вземе акъла с цитати от известни романи, а Валери само кимал насреща й. „Освен че е красива е и доста ерудирана”, хвалел се пред приятелите си Божинов, който не спирал да сравнява умствения багаж на Николета Лозанова и Вероника Стефанова, пише „Всеки ден”.

„Вероника му е взела акъла”, споделят близки до Валери Божинов, които обаче не са убедени, че връзката им ще продължи дълго. „Той е влюбен, а Вероника е разбила не едно и две сърца”, притесняват се аверите на футболиста, имайки предвид, че на Стефанова се носи славата на мъжемелачка.

Бившият на Николета Лозанова обаче въобще и не искал да чуе притесненията им. Нещо повече – футболистът дори приел да придружи Вероника Стефанова на „Рали Стари столици", което ще се проведе в Шумен.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.