Валери оглави списъка на ненужните футболисти! Николета го заряза?

Официално! Валери Божинов оглави списъка на ненужните футболисти. Българинът и още четирима играчи не успяха да бъдат продадени преди затварянето на трансферния прозорец, съобщи португалският вестник "А Бола".

Според изданието възможностите пред любимия на Николета Лозанова са три. Първият вариант е Валери Божинов да остане в Лисабон до зимния трансферен прозорец като "дълбока резерва". Вторият – договорът му да бъде прекратен по вина на отбора (при този вариант „Спортинг” трябва да му плати неустойка от 25 милиона евро) и третият – да премине като свободен агент в искащия го "Парма" или в някой български отбор. „За нас е по-добре тези футболисти да не бъдат наши играчи”, обявиха от ръководството на „Спортинг”. За прекратяване на договорите обаче на този етап не се говори.

И докато Валери Божинов преглъща разочарованието от факта, че никой отбор не го е пожелал, то Николета Лозанова избухна в социалната мрежа. След месец мълчание, плеймейтката обяви, че й е писнало от „проблемни връзки”. На страницата си във Facebook миската сподели интересен статус, а феновете бяха еднодушни – това е ясен знак, че с брака й е свършено.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.