Валери се разплака за Николета пред камерите на „Поверително от NL”

Валери Божинов се разплака пред камерите на „Поверително от NL”. Футболистът, който лично бе поканен от Николета Лозанова за участие в собственото й предаване, разкри своята гледна точка за раздялата без да успее да скрие сълзите си.

Противно на очакванията, че Божинов ще бъде интервюиран от самата Николета Лозанова, изповедта си футболистът направил пред близкия си приятел Азис, разкрива „Всеки ден”. Снимките продължили повече от два часа, а Валери бил по-откровен отвсякога. Пред камерите голаджията разкрил, че до момента в живота си се е влюбвал само два пъти и не вярва, че ще му се случи отново. Какви са причините за раздялата с Николета Лозанова и дали наистина е имало изневяра, предстои да разберем.

Очакванията са, че пред камерите на „Поверително от NLВалери Божинов ще разкрие и дали има шанс отново да се събере с майката на детето си. Самата Николета Лозанова призна, че не знае какво се случва и защо се стигна до раздялата. „Единственото, което искам е да не позволим един ден Никол да се срамува от нас”, каза Николета. Цялата изповед на водещата, вижте ТУК.

категории: 

Коментари

Comment: 
cirka zapo4na, vav vtoria epizod kak pla4e valerko, v tretiq o4akvame niki mihailov

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.