Божинов съсипа Николета! Вижте с какво се хвали!

Валери Божинов и Валентин Добревски

Валери Божинов май наистина е решил, че с брака му е свършено. От няколко седмици, футболистът не спира да обикаля столичните кръчми и дори се хвали със завоеванията си. Последната клюка гласи, че откакто е разделен с Николета Лозанова, Валери й е изневерил с 12 момичета.

За бройката се похвалил самият той пред приятели, съобщава „България днес”. Само преди няколко дни Валери бе засечен в известна столична дискотека в компанията на футболиста на ЦСКА Валентин Добревски. В разгара на купона Божинов не останал безразличен към намиращите се наоколо красавици и дори разменил телефонния си номер с няколко от тях. „Това вече е прекалено! Как ли реагира Николета на всички тези изцепки на футболиста?”, се питат почитателите на звездната двойка.

И докато Валери Божинов записва попадения в чуждите легла, то Николета Лозанова не спира да публикува мили снимки във Facebook с малката Никол. „Опитва се да го вразуми и да запази семейството си”, коментират интернет потребители, които са убедени, че много скоро мандатът на Николета като футболна съпруга ще изтече.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.