Валери Божинов баджанак с Пламен Галев?

Откакто се раздели с Николета Лозанова, Валери Божинов се изживява като истински плейбой. През леглото на футболиста са минали не една и две красавици. Ако научи обаче имената на баджанаците си, свят ще му се завие.

Любовницата му Моника Валериева е успяла да го направи баджанак с доста платежоспособни господа, включително и с издирваните от „Интерпол” дупнишки бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, твърди „Всеки ден”, позовавайки се на близки до моделката.

Според изданието, в Дупница на Моника Валериева се носи славата на леко момиче. Преди години дори Пламен Галев и Ангел Христов я поръчали срещу скромната сума от 60 лева на час. Твърди се, че Моника е забавлявала бизнесмените по време на щуро парти. „Цяла Дупница я знае що за стока е”, коментират пред „Всеки ден” запознати, допълвайки, че моделката, която стана известна като любовницата на Валери Божинов, е загубила девствеността си още на 9 години.

Заради скандалната си слава, Моника Валериева напуска родния си град веднага след като завършва училище и се установява в София, където се сближава с фолк певицата Андреа. Преди да навлезе в модния бизнес Моника си прави няколко пластични операции и от някогашното момиче не остава и следа. Че има известна прилика с Николета Лозанова, спор няма, но дали ще стане новата госпожа Божинова, ще покаже времето.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.