Цветан Цветанов заби 39-годишна депутатка? (СНИМКИ)

Цветан Цветанова заби 39-годишна колежка от ГЕРБ, гласи последната клюка, която се разнася сред активистите на партията.

Според мълвата, жената,с която Цецо кръшка на съпругата си е депутатката от Благоевград Даниела Савеклиева, пише „Всеки ден”. Пред изданието местни активисти споделят, че от няколко месеца насам Даниела и Цецо са неразделни. Двамата често посещават различни мероприятия в Пиринско. Именно на дружбата  й с Цветан Цветанов се дължал и скокът в кариерата на Савеклиева. От 17 позиция в листата на ГЕРБ през 2009 година,на последните избори Даниела се изкачи до второто място след Цветан Цветанов.

„За последните няколко години Даниела мина от женския ГЕРБ през шефското място на Общинския съвет  до депутат и лидер на партията в Благоевград”, разказват запознати, които са категорични, че израстването в кариерата й не е случайно.

Даниела Савеклиева и Цветан Цветанов се появиха заедно и на 7-ия рожден ден на ГЕРБ, където заедно духнаха свещичките. Не е за пренебрегване и факта, че 39-годишната депутатка има и визуална прилика със законната половинка на Цецо Десислава.

„А бившият мъж на Савеклиева  Цветан Цветанов  са си близки по служба”, коментират активисти на ГЕРБ, разкривайки, че именно екссъпругът на Даниела, който е бивш антимафиот, е бил подготвян за работа в ДАНС. След като правителството обаче подало оставка, Цветанов не могъл да помогне на „баджанака” си.

 

категории: 
image2: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.