ТОП 5 на най-абсурдните тоалети на наградите на „Планета” (СНИМКИ)

Най-абсурдните тоалети на наградите на „Планета”

Силикон в изобилие, плейбек и нелепи сценични тоалети. Това видяха феновете на фолка по време на годишните музикални награди на телевизия „Планета”. В стремежа си да бъдат оригинални, някои от певиците се изложиха тотално и си спечелиха грозните нападки от страна на феновете.

На пето място в класацията ни попада Даяна.  Изпълнителката бе заложила на рокля, която скриваше прелестите й, но пък наподобяваше на костюм на камериерка. „Само й липсва четката за прах в едната ръка”, „Защо е облечена като героиня от филм за възрастни?”, „Пее добре, но визията й е ужасна”, са част от коментарите в мрежата.

 

 

Кристиана също отнесе доста критики за избора си на рокля. „Кристина наистина ли е дала пари за този тоалет?”, „Пълна излагация, каква е тази рокля?”, се питаха зрителите.

 

 

Ани Хоанг също не бе попаднала на подходяща тоалет. Любимата на Люси Иларионов бе заложила на дълга рокля с голяма цепка, която акцентираше върху най-интимната й зона.

 

 

„Модната икона на 2013” Мария пък бе заложила на тоалет тип „ала Майли Сайръс”. Боди, което едвам прикриваше прелестите й.  „Заради такива като Мария фолкът се заклеймява като недостоен”, „Е, не, не можеше ли още по-гола да излезе”, са малка част от коментарите в нета.

 

 

Първото място е за певицата на 2013 Галена и червеното боди, с което „изгря” на сцената.

 

 

Още за годишните музикални награди на телевизия „Планета”, вижте ТУК>>>

 

категории: 

Коментари

Comment: 
готин беше концертаааааааааааааааааа

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.