Тодор Славков фалира!

Малък Тошко банкрутира

Тодор Славков фалира. Столичният бохем е съсипан. Бизнесът му не върви, а парите в банковата му сметка се изправят със скоростта на светлината. „Трябват ми 100-200 000 за да се съвзема. Но се чудя кой ще ми ги даде”,  оплаквал се пред приятели внукът на Тодор Живков.

Малък Тошко се надявал, че все някой от заможните му приятели ще му подаде ръка в този труден момент. „Няма все аз на тях да помагам, палачинката се върти”, разсъждавал Тодор Славков, който само преди няколко месеца реши да се поглези с нов автомобил. Инвестицията допълнително натовари финансовото му състояние и сега Славков се чуди от къде да намери пари. През последните три години Тодор Славков закрепваше положението чрез участието си в различни риалити формати. От „VIP Brother” бохемът прибра 130 000 лева, а след участието си в „Милионер търси съпруга” 250 бона.

Единствената надежда сега за Славков е финансова инжекция от приятели и участие в „Къртицата”. Внукът на Тодор Живков се надява, че ще получи покана за новия сезон на риалити формата, тъй като положението и при сестра му не е никак розово. Бизнесът на Жени Живкова също не е в разцвета си и колкото и да й се иска, на този етап е невъзможно да подаде ръка на брат си, пише "Всеки ден"

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.