Уникално! Тибетски хороскоп разкрива всичките ни тайни!

Разбери какъв си според тибетския хороскоп!

Според Тибетската философия, съдбата на човек се определя от неговата рождена година. Тибетската зодия може да разкрие много за личността ви, включително и коя е идеалната ви половинка, както и какви сте били в предишните си животи.

За да разберете коя е вашата зодия, намерете годината си на раждане в приложената таблица: 

1. Монах в компанията на маймуна

Вие сте най-откритите  и сърцати хора. Приемате присърце проблемите на приятелите си и винаги сте готови да помогнете с каквото можете. Едно от най-силните ви качества е способността винаги да виждате чашата наполовина пълна. Оптимисти сте по природа и не сте способни да таите лоши чувства. Държите да бъдете коректни с околните и изисквате същото от тях. Именно заради това понякога ставате инициатори на изясняващи спорове и дебати.

Идеалната половинка бихте открили в лицето на представител на Пазител на огъня или Езерна костенурка. Връзка с Източник на чистата вода би била съпроводена с редица проблеми.

В миналите си животи сте били пътуващ търговец, комик, гадател, владетел на малка общност.

 

2, Жарко слънце

Уравновесен човек, думата на когото се чува! Това сте вие, представител на Жарко слънце! Близките и приятелите ви не случайно се доверяват на всяко ваше решение. Имате страхотно чувство за хумор, което ви помага да се справяте с конфликтните ситуации. Ненавиждате лъжата и за нищо на света не бихте простили предателство от близък човек.

Пасвате си идеално с представителите на зодиите Кобра и Кожена гривна. Трудно ще бъде съжителството ви с Черен Бивол.

В предишните си животи сте били съветник, религиозен лидер, учител, ловец.

 

3. Нова луна

Вие сте чувствителна и романтична личност. Много нежна и ранима през деня. След залез слънце обаче сякаш всичко се променя. Задръжките ви падат и ставате доста по-уверени в себе си.Докачливи сте и често приятелите ви избягват да се шегуват с вас.

Идеалният партньор за вас е Черен Бивол. Бихте се разбирали чудесно и с представител на вашия зодиакален знак Нова луна. Нещата няма да се получат със зодия Метален гонг.

В предишните си животи сте били лекар, детектив, ловец, търговец и председател на таен съюз.

 

4. Черен бивол

 Вие сте силна и доминираща личност. Родени сте да бъдете водачи, а не да следвате. Умеете да налагате волята си и да убеждавате околните, че вашата гледна точка е правилната. Понякога сте твърде директни и наранявате близките си с жестоката истина.

Здрав съюз би излязъл от връзка с представители на Ярък въздушен змей или Нова луна. Неподходящ партньор е Жарко слънце.

В миналите си животи сте били политик, общественик, съдия и диригент.

 

5. Кожена гривна

Непознатото ви влече. Обичате да пътувате и да опознавате нови места. Често мените настроенията си и изпадате от едната крайност в другата – или сте прекалено активни в социалния си живот, или се усамотявате. Вие сте човек, който мрази насилието във всичките му форми. За да защитите близките си сте способни на всичко.

Здрава връзка би се получила с Кобра или Жарко слънце. Нещата няма да са по "мед и масло" с представител на Ярък въздушен змей.

В предишните си животи сте били допломат, химик, търговец на оръжия, иманяр, собственик на казино.

 

6. Езерна костенурка

Вие сте изключително уравновесен и здраво стъпил на земята човек. Упорити сте и каквато и цел да си поставите винаги я изпълнявате. Залагате на сигурното. В живота много рядко поемате рискове, на което се дължи и успехът ви в доста сфери. Държите много на приятелите си и на дома.

Идеалният за вас партньор е от зодиите Пазителя на огъня и Монах в компанията на маймуна.

В миналите си животи сте били строител, шивач, земеделец и животновъд.

 

7. Метален гонг

 Вие сте благородна и извисена личност. Най-важни за вас са близките. Заради тях сте склонни да изтърпите всякакви негативни последствия. Единствените неща, които може би не бихте им простили са предателството и изневярата. 

Голяма съвместимост имате с представители на Нефритена колона и Източник на чиста вода. Пазете се от Новата луна.

В предишните животи сте били адвокат, обущар, археолог и скулптор.

 

8. Нефритена колона

Вие сте нежна и добра личност. Мразите да се сливате с тълпата. Имате собствено мнение и го отстоявате. Не си падате по шумните компании – общителни сте, но обичате да прекарвате времето си само с най-близките. Мразите насилието във всичките му форми.

Подходящи за сериозна връзка са представители на  Източник на чиста вода и Метален гонг. Почти нямате допирни точки с Пазител на огъня.

В миналите си животи сте били дизайнер, златар, собственик на ферма.

 

9. Източник на чиста вода

 Вие сте изключително справедливи хора. Никога не бихте допуснали да станете свидетел на някаква нередност. Имате „железни“ принципи, а фактът, че ги спазвате ви извисява в очите на околните, които често разчитат на помощта ви. Нещото, което ви наранява най-много е лъжата от близки хора.

Семейният ви живот би бил „песен“ с представители на Метален гонг и Нефритена колона. Неподходящ партньор – Монах в компанията на маймуна.

В предишните си животи сте били дипломат, певец, музикант.

 

10. Пазител на огъня

Вие сте прекалено надарена личност. Успявате във всичко, благодарение на своята амбициозност и упоритост. Имате много приятели, но тези, които ви разбират в истинския смисъл на думата се броят на пръсти. Не обичате нито да се хвалите с постиженията си, нито да натоварвате околните с проблемите си.

Най-подходящи партньори според Тибетския хороскоп са Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Нещата не биха вървели гладко с представител на Кобра.

В миналите си животи сте били учен, откривате, билкар.

 

11. Кобра

Вие сте изключително общителни хора. Не се притеснявате да назовете нещата с истинските им имена. Изключително емоционални и весели сте, поради което често сте „душата на компанията“. Притежавате дар слово и не е трудно да убедите околните в думите си. Използвайте тази си дарба, за да изградите успешна кариера.

Хармонична връзка би ви се получила с представители на Кожена гривна и Жарко слънце. Бягайте от партньор Пазител на огъня.

В миналите си животи сте били монарх, лихвар, пират.

 

12. Ярък въздушен змей

Вие сте непредвидима и интересна личност. Емоционални сте и често мените настроенията си. По природа сте оптимисти. Мразите клюките и интригите, а онова, което направо ви вбесява е лъжата.

В семеен план бихте си паснали идеално с Черен бивол и Нефритена колона. Връзката с Кожена гривна би било истинско изпитание.

В миналите си животи сте писател, поет, художник.

 

 

Вижте още:

КАКЪВ СЪМ БИЛ В ПРЕДИШНИЯ СИ ЖИВОТ

 

С ПОДХОДЯЩ ПАРТНЬОР ЛИ СЪМ

 

КАКВО МЕ ОЧАКВА ПРЕЗ 2016

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.