Tервел Пулев се отрече от Лияна! Ето кой го посъветва!

Кой посъветва Тервел да се отрече от Лияна?

„Искам да уверя всички, че между мен и Лияна не се е случило нищо. Аз имам жена и дете, които обичам”. С тези думи се обърна към зрителите на VIP Brother Тервел Пулев във вечерта на елимнациите. Ни в клин, ни в ръкав, боксьорът реши да се оправдава пред цяла Българя за флирта си с фолк певицата. Откровенията му предизвикаха сълзи в очите на Лияна и бурни реакции в интернет пространството.

Зрителите са убедени, че Тервел е получил външна информация за обществените нагласи и това е причината за неочакваното оправдание. Но кой е информаторът? Главна заподозряна за опита да измъкне Тервел Пулев от „калта”, в която нагази е половинката на Петко Димитров Яна Акимова. Танцьорката, която беше сценична партньорка на боксьора, явно е имала шанса да му прошепне как всъщност се приема флирта му с Лияна отвън, убедени са зрителите.

Часове след това Тервел използва дадената му от Ники Кънчев възможност и удари публичен „шамар” на Лияна, с която само до преди няколко дни се забавляваше в къщата. Певицата не можа да скрие сълзите си и веднага потърси утеха при Ваня Червенкова. Тя пък я посъветва да не приема твърде лично думите на Тервел. „Очевидно е, че той търси утеха за гузната си съвест”, констатира бизнесдамата. „Следващия път искам да се извиниш на жена си, защото плува с мен в басейна. Нали аз съм Лили Общата”, обърна се към гневната Пулев Лияна. Как ще отговори Тервел на Лияна, предстои да разберем.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.