Свалете 3 килограма с течната диета!

С течната диета може да свалите 3 килограма за 7 дни

Течната диета придобива все по-голяма популярност . Хранителният режим, при който твърдата храна се заменя изцяло с течна може да намали телесното ви тегло с 3 килограма само за седмица и да изчисти организма ви от вредните токсини. Ако вие сте от жените, които все още не са я пробвали, тази статия е за вас.

Преди да решите да сваляте килограми обаче имайте предвид, че диетата не се препоръчва за бременни и за хора със здравословни проблеми. Заради  диуретично си действие пък е бива да се изпълнява повече от две седмици.

Препоръчително е денят да започне с овесена отвара (1/2 чаша овес се кипва в 1 л. вода. Отварата се прецежда и се пие на няколко пъти). През целия ден се приемат зеленчукови и плодови сокове, разредени с преварена вода в съотношение 1:1. Позволява се прием на нискомаслено прясно мляко, айран, компот без захар, месни и зеленчукови бульони, кафе и чай без захар. Пийте вода!

За да запазите свалените килограми и след края на диетата е много важно да я приключите правилно, съветва rozali.com. В първия ден след приключване на течната диета се консумират само варени зеленчуци. Менюто през втория ден се състои от купичка ориз с една филийка хляб на обяд, а за вечеря – салата от моркови и зеле. От третия ден се минава към нормалния режим на хранене. Избягвайте мазните храни и се ограничавайте с до 2 филийки хляб на ден.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.