Таксиджията от „Цариградско шосе” със скандално изказване след катастрофата

Михаил Куртев със скандално изказване след катастрофата

Ако бъде признат за виновен Михаил Куртев ще получи между 5 и 15 години затвор

Скандално изказване на таксиметровия шофьор, който помете 12 души на спирката на „Цариградско шосе” потресе обществото. Минути след като пияният Михаил Куртев се вряза в спирката, на мястото на инцидента пристига полиция.

„Ти нормален ли си? Какво си мислеше”, пита полицаят, когато алкохолната проба на водача отчита 1,86 промила. От своя страна Михаил Куртев се обръща към униформените с въпроса „Какво толкова е станало?”, разкрива „Телефраф”.

Полицаите са шокирани от реакцията на шофьора и набързо му закопчават белезниците. „Или беше много пиян, или много шокиран”, споделят органите на реда. Очевидци на пътния инцидент също потвърждават думите на полицаите, че мъжът е бил неадекватен и не изглеждал притеснен от случилото се. „Вместо да се втурне да помага на пострадалите, таксиджията излезе и започна да оглежда щетите на колата си”, споделят очевидци, цитирани от blitz.bg.

За проблемите на Михаил Куртев с алкохола говорят и негови колеги. По думите им, таксиметровият шофьор започнал да посяга към чашката след развода със съпругата си преди 7 години. През 1998 година той дори е съден за шофиране в нетрезво състояние.

Часове след жестокия пътен инцидент почина 27-годишната Станислава Асенова. В тежко състояние продължава да бъде 6-годишното дете, неговата майка и друг млад мъж.  На Михаил Кутрев вече е повдигнато обвинение. Ако бъде признат за виновен, водачът, причинил катастрофата на "Цариградско шосе" ще получи между 5 и 15 години затвор.

категории: 

Коментари

Comment: 
как не го е срам

Comment: 
kak moje da ogleda kolata si a horata ???

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.