Вижте тъжната изповед на Николета Лозанова!

„Не съм вярвала, че третата година е критична”. Така започна тъжната изповед на Николета Лозанова в първото й телевизионно предаване, в което плеймейтката говори откровено за раздялата с Валери Божинов.

Пред камерите на „Поверително от NLНиколета за пръв път разкри, че от месеци не дели един покрив с бащата на детето си. „Валери винаги ще ми бъде скъп човек”, обяви Лозанова без да разкрива какви са причините за раздялата. „Истината е, че сме разделени. Останалото са подробности, които не вълнуват никого”, каза Николета Лозанова, правейки уточнението, че дори самата тя не знае какво се случва.

До този момент нито Валери, нито Николета са подали документи за развод, което може би е знак, че много скоро двамата ще изгладят недоразуменията помежду си. „Най-важното е да не позволим един ден Никол да се срамува от нас”, заяви футболната съпруга и обяви, че не е от жените, които ще спорят за материални неща, ако евентуално се стигне до развод.

Николета Лозанова обори и твърденията, според които Валери Божинов има намерение да й вземе апартамента и колата. „Валери никога не би направил подобно нещо”, каза с категоричност Ни Ло, а в края на предаването се появи и самият Божинов, който обеща на съпругата си, че много скоро ще й гостува в „Поверително от NL”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.